Termelők

Somogyi Dóra

Kedves Vásárlók!

Dunakeszin élek két éves kisfiammal és férjemmel. A prémium minőségű árukészletnek és az alacsonyan tartott áraknak köszönhetően magas ügyfélkörrel rendelkezem, és folyamatosan pozitív visszajelzését kapok Kedves Vásárlóimtól. A minőségben nem ismerek kompromisszumot.

Szerettel várom Minden Kedves Vásárló rendelését. 

Hridaya Farm

Nincs megadva leírás.

Csudaméz - Méznyalóka, mézes granola

A Csudaméz vándorméhészete lassan 20 éve működik. Megtermelt mézünk egy részéből egyedi és újszerű, egészséges finomságokat készítünk.

 

Adany Zoli

Nincs megadva leírás.

IllésKamra ( Csöglei sonka Libakészítményei )

Saját tartású libáinkból készítünk tradicionális békebeli receptek által füstölt Liba sonka féléket, paraszt liba májast, libamáj pástétomokat és más különleges Liba készítményeket.

A kzmves seres

Családi vállalkozásunk 2014 óta foglalkozik magyar kézműves sörök árusításával és gyártásával. Célunk a hazai kisüzemi sörfőzés legjavát minél több emberhez eljuttatni.

Váradi Zsuzsa és családja

Környezettudatos gazdálkodást folytató gyümölcstermesztő családi gazdaság vagyunk. Fontos számunkra, hogy egészséges termékekkel lássuk el kedves visszatérő vevőinket. Dió és diós csemegék mellett kézműves lekvárokkal, natúr gyümölcselixírekkel, zöldségkrémekkel kedveskedünk Önnek.

PipiCake Cukor&Torta Design

A PipiCake Cukor&Torta Design 2014-ben indult Felsőgödön, elsősorban egyedi kézműves tortákat készítek, mellette pedig az országban egyedülálló módon, több mint 60féle formában Cukormentes Nyalókákat, és Cukorvirágokat, amiket általában vásárokra, és iskolai rendezvényekre szoktam elvinni :)

Tortáim mind saját recept alapján készülnek, cukrászként 25 díjat nyertem már el, különböző torta készítő versenyeken, 2017-ben elnyerte a Banáncsók Torta a Tisza-tó Tortája címet, 2018-ban pedig a Keszeg Álma Málnás torta lett a Tisza-Tó Tortája!

Nyalókáim Isomalitolból készülnek, ez egy természetes cukorhelyettesítő, ami nem károsítja a fogakat, cukorbetegek is fogyaszthatják, nem hízlal, és nem pörgeti fel a gyerekeket!

Elérhetőségek:

Facebook/PipiCake Cukor&Torta Design

E-mail: pipicaketorta@gmail.com

Telefon: 06-20-55-88-547

 

Becskei Csoda Jó vegyszermentes

Termékeink kizárólag a magunk által termesztett olajos magokból, zöldségekből, gabonákból készülnek. A magvetéstől kezdve a növényápolásig, aratáson túl a későbbi tárolás, feldolgozás is a mi kettőnk keze munkája során készül, gondosan. Mintha csak magunknak csinálnánk. Termékeink hidegen sajolt olajok, padlizsánkrém, pesto, zabkenyér, zabzsemle....savanyú káposzta is van!!!!

Pszathasz Judit Boltja

Nincs megadva leírás.

Besze Zsolt - Minisaláta - Microgreens -

Az Élet Él és Élni Akar!
Mitől olyan rendkívüliek a növényi hajtások?
Mindannyian tudjuk, hogy a friss zöldségfélékben lévő vitaminok, ásványi anyagok, enzimek, nyomelemek nagy része hőkezelés hatására elpusztul, ezért leginkább nyersen ajánlott fogyasztani őket.
Kitűnő alternatívák erre a növényi hajtások. Egyetlen pici növekedésben lévő növény fehérje vagy szénhidrát tartalma bár még nem akkora, mint a kifejlett növényeknek, de koncentráltan mégis tartalmazza mindazokat a vitaminokat, ásványi anyagokat, enzimeket, amelyek a kifejlett, felnőtt növényben is megtalálhatóak. Ráadásul extra frissen, hiszen még él.
Ezeken kívül tartalmaz egy fantasztikus anyagot: a növekedési hormont, amely a növény kifejlődéséhez szükséges. Ez a növekedési hormon az emberi szervezetre fiatalító hatással van, mivel eredeti, tökéletes állapotúra regenerálja sejtjeinket, amelyek a hét éves regenerációs ciklus során egyébként folyamatosan romlanak. Ezért is hívják a növényi hajtásokat az örök élet, örök fiatalság-elixírjének.
További fiatalító hatású a bennük lévő klorofill tartalom is. Növényi hajtásokat rendszeresen fogyasztó embereknél megfigyelhető a bőr visszafiatalodása, a ráncosodás megszűnése, a betegségekkel szembeni ellenállás, a hibás immunreakciók (asztma, allergia, autoimmun betegségek) megszűnése és a daganatos megbetegedések kialakulásának jelentős csökkenése, illetve visszafordulása.
Laboratóriumi vizsgálatoknál kimutatták például a brokkoli hajtás rákos sejteket pusztító hatását. Természetesen, ezek a hatások rendszeres, hosszú időn keresztül történő fogyasztás esetén jelennek meg, nem egy-két hét után.
A hajtások, gyulladásgátló, baktériumölő, méregtelenítő, vértisztító, vérnyomás kiegyenlítő, allergiás panaszokon enyhítő, immunrendszer erősítő, tápláló hatásaikról is ismeretesek.
A friss hajtás bármilyen alapanyag mellé felhasználható. Keverhető joghurtba, kefírbe, különböző pelyhekbe, hidegen sajtolt olajakba, friss salátákba.
Szendvicsek feltétjeként is fogyasztható. Kiegészítője lehet más zöldséges ételeknek fasírtokban, köretekben, főzelékekben. Tálalásnál is felhasználható frissen, levesekbe, főzelékekbe szórva, sültek, köretek mellé adva, a hajtások változatos szín- és ízvilága ehhez is bőséges
választékot biztosít.

Bogya Alexandra Boltja

Nincs megadva leírás.

Ősagárdi füstölt disznóságok:)Janecska András

Ősagárdi füstölt finomságok:)

Csaba Levente Boltja

Nincs megadva leírás.

Urbán Tibor Boltja

Nincs megadva leírás.

Klenyn Tnde Andrea Boltja

Kézműves teák, adalékmentes, liofilizált, fagyasztott szárítással készült saját recept alapján, saját certifcikációval. A liofilizálásnak köszönhetően a teafüvek, gyümölcsök eredeti ízüket, formájukat megtartják.

Andrejka Zombor Boltja

Nincs megadva leírás.

Cheese Garage

Nincs megadva leírás.

Míves tészta - Szűcs Árpád

Rendelésre készített, hagyományos, gyúrt, pihentetett, tojás nélküli, zöldséges,kistermelői, durum, különleges száraztészták. Finom és egészséges.

Kisné Drexler Andrea Boltja

Nincs megadva leírás.

Szorgos Gazda

Nincs megadva leírás.

"Helyi termelői méz" termékei

Családi méhészetet üzemeltetünk Őrbottyánban 2010 óta. Pár éve vándorlással tudunk még több fajtamézet kínálni, emellett termelünk propoliszt és viaszt, kis mennyiségben pempőt is. Pontosabban a méhek hordják-készítik, mi pedig elvesszük azt a mennyiséget, ami a méhcsaládok jólétéhez nem feltétlen szükséges :) 
Kiszerelésben széles választékunk van, egyedi rendelések alapján gyógynövényes, csokis mézeket is készítünk.
Vegyszerekkel nem kezelünk varroa atka ellen 4-5 éve, csak természetes anyagokkal védekezünk a legfőbb méhészeti kártevő ellen.

További, részletes információkért látogass el Facebook oldalunkra: 
https://www.facebook.com/helyitermeloimez/

Keressetek minket bizalommal a méhészeti termékre, méhészkedésre, méhekre vonatkozó kérdésekkel, de szívesen adunk tanácsot a darazsak elleni védelemmel, rajbefogással, méhészegyesületi élettel, gazdaképzésekkel és különböző (elsősorban termeléshez kapcsolódó) pályázatokkal kapcsolatban is!

Üdvözlettel:
Tóth Tamara és Szabó Adrienn
a méhek képviselői