Segítség

Keresés

A termékpaletta áttekintése (Kategóriák fül), Termékek, Termelők, illetve Termékkategóriák alapján.

Kiválasztás

A termék(ek) kiszerelésének kiválasztása, majd a Tarisznyába helyezés a tarisznya (kosár) ikonra kattintással. (Adott termék(ek)ből a mennyiséget, a Tarisznya fül alatt a következő lépés során növelhetjük / csökkenthetjük).

Tarisznya

A Tarisznyán (kosár, összesített termékek) megjelent az értesítés, elhelyezésre került(ek) a termék(ek) az adott kiszerelésből, a felső sorban található ikonra kattintás után elérhető a következő menüpont.

Tartalom módosítása

A Tarisznyába helyezett termék(ek) mennyiségének (kiszereléstől függően) kiválasztása, + (plusz), - (mínusz) jelek segítségével (automatikusan 1 egység kerül (a tarisznyában) összekészítésre). CSAK AKKOR ÖSSZESÍTSÜNK HA AZ ÖSSZES ÁRUT KIVÁLASZTOTTUK!

Összekészítés

A kiválasztott termék(ek) mennyiségének / darabszámának beállítása után, az Összekészítés gombra kattintva, a rendszer értesíti a Termelőt, aki ez alapján összekészíti az árut, amennyiben még nem akarjuk véglegesíteni a gyűjtött termékeinket, a Tovább válogatok gombbal visszatérhetünk a termékekhez.

Lista

Az Összekészítés után, a Listáim pont alatt látható a kért termék(ek) összesítése, a fontosabb adatokkal.

Átvétel

A különböző termelőktől összegyűjtött termék(ek) későbbi “vásárlónként” kerülnek csoportosításra a Listáim menüpont alatt. A termelő a leadott lista alapján összeállítja a csomagot így a vevőnek nem kell az átvételi ponton válogatnia, hanem a teljes összeállított csomagját veheti át. E-mailben értesítést kap amikor a termelő összekészítette a csomagját.